Športne trgovine in fitnes naprave

Ob začetku letošnjih poletnih počitnic sem se odločil, da se bom v času dopusta intenzivno rekreiral. V ta namen je bil cilj, da grem po nakupih športne opreme. Obiskal sem veliko spletnih športnih trgovin in pregledal ponudbo za kampiranje ter rekvizite za rekreacijo. Športne trgovine imajo sicer zelo pestro ponudbo toda večina športnih trgovin ne vsebuje vsega, zato moraš obiskati kar precej športnih trgovin da najdeš tisto kar te res zanima ter po ugodnih in če se le da tudi po akcijskih cenah.

Na srečo sem med brskanjem po spletu naletel na stran shoptok.si, ki med drugim združuje ponudbo številnih športnih trgovin na enem mestu. Oprema za šport in rekreacijo je kategorizirana v kategorije kot so: boksarska oprema, kampiranje, športne igre, jahanja, vadba in rekreacija itd. V kategoriji športne igre boste našli izdelke za košarko, nogomet, tenis, žoge, skiroje, rolke, smuči in smučarsko opremo, itd. Športne trgovine, ki ponujajo fitnes opremo, kolesa, uteži, prehranska dopolnila, fitnes opremo in druge izdelke boste našli v kategoriji Vadba in rekreacija.

Fitnes naprave

Kam po fitnes opremo? Časa, da bi obiskoval športne trgovine med katerimi jih ima večina zelo omejen asortiman fitnes opreme, nimam. Zaradi tega, sem se odločil, da bom ponudbo fitnes opreme in naprav pregledal prek primerjalnika cen Shoptok.si, ki združuje na enem mestu nekaj tisoč izdelkov iz številnih fitnes trgovin, ki ponujajo fitnes naprave in tudi prehranske dodatke.

Med fitnes opremo lahko najdemo rokavice za fitnes, vadbene klopi, večnamenske vadbene naprave kot je npr. vadbena postaja za 2.600€, roče za sklece so na voljo že za 15€, kolebnice lahko kupite od 6€ naprej. Med pilates opremo so najbolj prodajane žoge za pilates v različnih baarvah in velikostih. V kolikor se želite rekreirati v udobju vašega doma, bo pravgotovo zanimiva ponudba sobnih koles. Med ponudbo več kot 130 sobnih koles boste lahko vsekakor našli sobno kolo, ki bo ustrezalo vašim željam in potrebam. Cene za sobno kolo se začnejo pri okoli 30 €. Uteži in palice za vadbo ponuja trenutno 8 športnih trgovin. KOt zanimivost naj omenimo, da je moč kupiti set za olimpijsko dvigovanje uteži za katerega bo potrebno odšteti nekaj več kot 1.000 €. Pol kilogramska utež pa je lahko vaša že za samo 2,40 €.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.