Slastni piškoti iz kozarca

lešnikovi piškoti iz kozarcaPiškoti iz kozarca so izvrsto darilo za vse sladkosnede. V kozarcu ne dobite že pečenih piškotov ampak vnaprej pripravljeno mešanico za peko piškotov. Ker te sestavine niso zmešane med seboj, ampak so v kozarcu raporejene po plasteh, gre pri piškotih iz kozarca za kreativno in lično darilo. V kozarcih so različne mešanice za peko piškotov, kar pomeni, da se kozarci zaradi različnih sestavin precej razlikujejo po videzu. Piškoti iz kozarca z okusom Čoko Nero so temnejšega videza, saj vsebujejo veliko temne čokolade in kakava v prahu.

Najbolj živih barv so piškoti z brusnicami, saj poleg omenjenga sadeža, ki je rdeče barve, vsebujejo tudi kapljice bele čokolade, ki je v rumenkastem odtenku. Poseben pečat daje piškotom iz kozarca tudi sama oblikovna podoba nalepk in pokrovov. Pri piškoti iz kozarca Okusno je na pokrovčku nalepka z navodili za pripravo piškotov in z vsemi navedenemi sestavinami, ki je v barvi glavne nalepke na kozarcu.

Piškoti iz kozarca nam precej olajšajo peko piškotov, saj dobimo že vnaprej pripravljene in stehtane sestavine. Tako nam ni potrebno iskati receptov za pripravo piškotov, razmišljati kaj bomo pekli in kupovati posebej vsake sestavine, ki jo potrebujemo. Ravno pri slednjem opravilu je pomemba prednost piškotov iz kozarca, saj nam večina sestavine pri nakupovanju v trgovini ostane, kar predstavlja dodaten strošek.

darilo iz kozarca

Primer: recept vsebuje 200g moke, mi pa je manj kot 1kg ne moremo kupiti. V receptu je 60 g lešnikov, mi pa jih manj kot 100g ne moremo kupiti, itd.

Piškoti iz kozarca niso namenjeni samo obdarovanju ampak tudi lastni porabi. Če se bodo pripravi in peki piškotov priključili tudi otroci, bo vse skupaj še toliko bolj zabavno.

Spletna trgovina OKUSNO v kateri lahko kupite piškote iz kozarca promovira slogan HITRO, ENOSTAVNO in ZABAVNO, kar vsekakor 100% drži ko se lotimo peke piškotov iz kozarcev, ki jih ponujajo v spletni trgovini Okusno.

piskoti iz kozarca coko nero

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.