Kaj je koloidno srebro?

koloidno srebroZačelo se je že pred 2000 leti v ayurvedski medicini, ko so koloidno srebro uporabljali za zdravljenje raznih boleznih, kot naravni antibiotik, razkužilo, itd. Danes je raba koloidnega srebra vedno bolj pogosta in se tako znajde med pomembnimi alternativami zdravljenja find more. Namreč, koloidno srebro deluje proti raznim virusom, bakterijam, glivicam. Tako je odlično sredstvo za preventivo, kakor tudi za kurativo.

Imate težave z aknami, ranami ali drugimi kožnimi boleznimi? Potem je za vas odlična rešitev prav omenjeno kolidno srebro, ki je odlično sredstvo za odpravo teh. Prav tako je tudi odlično za imunski sistem, saj mu pomaga vzpostaviti ravnovesje in ojačati njegov obrambni sistem. Tudi, če imate težave z očmi, ušesi ali sinusi, morebiti z luskavico, uporabimo ga lahko tudi za razkuževanje. Ob pravilni uporabi nam ne more škodovati, kar pomeni, da je pred nami možnost, da si zagotovimo nekaj, kar lahko reši mnoge naše zdravstvene težave, istočasno pa se izognemo kemiji.

Sindrom kronične utrujenosti, obolenja ustne votline, glivične bolezni nog, naravni antibiotik, odličen je pri pikih insektov, bradavicah, vnetje dlesni, odrgninah in urezninah, prehlad, diabetes, vnet slepič, alergije in še mnogo več. Pravzaprav gre za vsestransko sredstvo, katero lahko blagodejno vpliva na naše zdravje.

Koloidno srebro je v tekoči obliki in prav tako nima okusa, tako, da je njegova uporaba enostavna. Za pitje ali pa za zunanjo uporabo. Obstajajo tudi kozmetični pripravki koloidnega srebra.

Kakorkoli, pomembno je, da se odločimo za nakup pri preverjenih proizvajalcih, saj je koloidno srebro danes že tako zaželeno, da se tre ponudnikov, mi pa seveda potrebujemo ustrezno!

Že stara medicina je poznala koloidno srebro in zaradi novosti farmacije je to žal utonilo v pozabo, vendar je danes znova vse pogosteje rabljeno, kot preventiva ali kurativa. Vsekakor pa je najbolj pomembno, da se zavedamo, da nam je narava ponudila rešitve, če jih bomo izrabili pa je odvisno samo od nas.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja