Naravna krema proti gubam

krema-proti-gubamDanes ima vsaka ženska v kopalnici na kupe kozmetičnih izdelkov. Za vsakega izmed njih se zdi, da ga nujno potrebuje in da ne more brez njega. Ampak ali je res tako? Dobra novica je, da so nekateri izdelki uporabni za marsikatero nalogo. Tako lahko kakovostna krema proti gubam zamenja celo paleto izdelkov v vaši negovalni rutini. Odlično se obnese kot krema za nežno področje okrog oči. Kozmetični proizvajalci v svojih linijah ponavadi ponujajo kremo za obraz in posebej kremo za okrog oči.

Slednjo oglašujejo kot bolj učinkovito in koncentrirano kremo, ki se bo uspešneje spopadla z drobnimi gubicami okrog oči. Vendar že hiter pregled sestavin in primerjava kreme in kreme za okrog oči bi pokazala, da ni bistvene razlike. Sestavine so praviloma identične, niti tekstura kreme ni prav nič drugačna. Zato ste lahko prepričani, da bo vaša krema proti gubam enako dobro ali še bolje opravila nalogo vlaženja in nege delikatne kože okrog oči. Namreč krema, ki vam ustreza na obrazu in pri kateri že opažate pozitivne učinke, ima večjo možnost, da bo zmanjšala tudi gube okrog oči, kajne?

Druga naloga, pri kateri krema proti gubam blesti, je podlaga za ličenje. Ne potrebujete težkih in silikonov polnih podlag za ličila, da bi vašo kožo pripravili na makeup. Naravna krema proti gubam, ki jo sicer uporabljate in vaši koži popolnoma ustreza, bo vašo kožo negovala, za seboj pustila žameten finiš in vašo kožo učinkovito pripravila na sprejem ličil. Občutek na obrazu bo bolj lahkoten, prijetnejši in bo manj obtežil vašo kožo.

To je še posebej pomembno v vročih poletnih dneh, ko želimo ohraniti svež občutek na obrazu in uporabljati čim manj izdelkov. Če dobro izberete, lahko vaša krema proti gubam nadomesti kar dva negovalna izdelka. Poleg lahkotnega občutka na obrazu vam bo za to odločitev hvaležna tudi denarnica in družinski člani, s katerimi si delite kopalnico, saj jim boste prihranili kar nekaj prostora.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.