Krema proti gubam, kje jo hraniti?

lux-factor-kremaVsaka kakovostna krema proti gubam Lux Factor vsebuje dragocene sestavine, ki zahtevajo posebno obdelavo, da lahko koži nudijo vse, kar potrebuje. Ponavadi je sestava kreme plod dolgoletnih raziskav izkušenih znanstvenih, ki sestavine obdelajo na poseben način, da lažje prodrejo v kožo in jo negujejo v globljih plasteh kot običajne kreme. Tako lahko krema proti gubam deluje od znotraj in gube zapolni že pod povrhnjico. Ob redni uporabi sploh ni videti, da bi drobne gubice kadar koli obstajale. Globoke gube, ki so se že dodobra zarisale na naš obraz, pa krema proti gubam učinkovito zgladi in zmanjša, tako da omili njihov videz. Zato je koža videti bolj napeta, gladka in sijoča.

Ampak potrebno je opozoriti, da krema proti gubam ne bo tako učinkovito delovala, če ne bomo poskrbeli, da njene sestavine ohranijo učinkovitost. To pomeni predvsem, da kremo hranimo na ustrezen način in na primernem mestu. Tu naj ne bo izpostavljena škodljivim vplivom okolja, ki lahko opazno zmanjšajo, kako učinkovita bo vaša krema proti gubam.

Marsikatera ženska meni, da krema proti gubam in vsa ostala kozmetika sodi v kopalnico. Po eni strani gre za logično odločitev, saj nam je tam najbolj pri roki. Ko si zjutraj umijemo obraz, jo lahko hitro vzamemo iz omarice in nanesemo na obraz, preden se začnemo ličiti. Prav tako nam zvečer po tušu, ko si odstranimo vsa ličila, godi, da imamo kremo pri roki in jo hitro nanesemo. Zaradi praktičnosti niti ne pomislimo, da je kaj s shranjevanjem v kopalnici narobe. Ampak krema proti gubam, ki jo hranimo v kopalnici, izgublja svojo učinkovitost zaradi nihanja temperature in vlage. Ob vsakem tuširanju ustvarimo zelo visoke temperature in ravni vlage, ki spreminjajo okolje tudi za sestavine v kremi. Zato je veliko bolje, če kremo hranite v spalnici ali celo hladilniku tamiflu dosage for adults. Tam bodo vse dragocene sestavine na varnem in hkrati vam bo pasalo, ko boste na obraz nanesli kremo, ki je prijetno hladna

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.