Prevajanje angleščina po ugodnih cenah

prevajanje-v-anglescinoSte se zgubili med poplavo različnih ponudb, ki ste jih dobili z iskanjem besedne zveze prevajanje angleščina? Ne skrbite, sedaj ste na pravem mestu. Prevajalska agencija Multilingual je namreč zanesljiv naslov za prevajanje, ki ga nudimo v več kot 30 jezikov. Več informacij o storitvah, ki se nanašaji na prevajanje angleščine dobite s klikom tukaj.

Naši šolani in strokovno usposobljeni prevajalci z dolgoletnimi izkušnjami bodo poskrbeli, da bo prevajanje angleščina opravljeno, kot se šika. Projekte vedno predamo tistim prevajalcem, ki so specializirani za posamezno področje prevajanja in dobro poznajo terminologijo, tako da ste lahko popolnoma brez skrbi tudi pri zelo strokovnem prevajanju besedil.

Cene kot češnja na torti
Če vas je vse povedano navdušilo, boste toliko bolj veseli, ko vam pripravimo ponudbo. Svoje delo smo namreč optimizirali tako, da sodelujemo z veliko ekipo več kot 500 prevajalcev v Sloveniji in tujini, ki poskrbijo za maksimalno ažurnost in izjemno konkurenčne cene. Našim zvestim naročnikom nudimo tudi dodatne popuste in se vedno potrudimo, da se k nam z veseljem vračajo.

Naročite prevajanje angleščina zdaj!
040 817 820 ali info@multilingual.si.

Prevajalske agencije v Sloveniji imajo običajno največ povpraševanje za prevajanje besedil iz slovenščine v angleščino in obratno. Dejstvo namreč je, da je angleščina najbolj razširjen tuji jezik med Slovenci in da za večino poslovnega sveta v tujini zadostuje znanje angleščine. Cena prevajanje v angleščino se med prevajalskimi agencijami zelo razlikuje. Kako tudi ne, ko ja pa tudi kvaliteta prevodov zelo različna. Najnižja cena ej za prevode, ki jih opravijo študentje, najvišje cene pa dosegajo prevodi, ki jih opravijo in tudi lektorirajo native speakerji.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.