Salomon tekaški čevlji so idealni za trail tek

salomon tekaški čevljiSalomon je v zadnjih letih postal ena izmed najbolj prepoznavnih tekaških znamk na področju trail teka. Njihov model obuvala z imenom Speedcross je povzročil pravo malo revolucijo med ljubitelji teka po zahtevnejših podlagah, tako pri profesionalcih kot pri rekreativcih. Tudi ostali njihovi modeli prejemajo ogromno pohval in pozitivnih kritik, kar je verjetno plod nenehnega preizkušanja novih materialov in iskanja čim boljšega tekaškega copata. Sodelovanje z vrhunskimi gorskimi tekači ter ambasadorji znamke Salomon, kot sta npr. Kilian Jornet in Emelie Forsberg, bržkone dokazuje, da je »salomonkam« vredno zaupati tudi na najzahtevnejših terenih. Potrebujete vrhunske ćevlje za tek? Kliknite na povezavo Salomon tekaški čevlji.

Salomon tekaški copati za tek po brezpotju nam ponudijo odličen oprijem podplata na vzponih in spustih, ne glede na vrsto podlage, po kateri se gibljemo. Sploh na spustu, kjer se pojavljajo ogromne obremenitve na copat, imamo ves čas občutek, da imamo vse pod kontrolo in se lahko vedno v hipu zaustavimo. Obenem bomo ves čas pod seboj čutili odlično blaženje, ki je naslednja dobra lastnost teh copat. Ne bodo nas razočarali niti v slabem vremenu, kjer veliko tekaških copat drugih znamk preprosto odpove. Salomon tekaški čevlji so izdelani iz lahkih in zračnih materialov, na razpolago imamo tudi modele z Gore-Tex membrano, tako boste med tekom brez skrbi, da vam bo tek pokvarila premočena obutev že po začetnem kilometru v slabem vremenu ali razmočenem terenu.

Salomon tekaški čevlji so primerni za vse tipe tekaških stopal. Tudi na tekače z večjo številko noge niso pozabili, saj izdelujejo modele tudi v velikosti 50 in več. Tudi sam dizajn nikakor ne razočara – so modernega videza ter izredno barviti, kar bo posebej razveselilo predstavnice nežnejšega spola, ki imajo med tekaškimi čevlji te znamke ogromno izbire. Ne glede na to, ali na zahtevne steze zaidete le občasno, ali pa v trail teku celo tekmujete, ima Salomon nekaj za vas – preverite ponudbo in odkrijte par, ki se bo najbolje znašel na vaših stopalih!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.