Kaj je potrebno vedeti pred uporabo seruma za rast trepalnic?

Ženske rade izgledamo urejeno, zato veliko časa namenjamo negi svojega telesa. Zavedamo se, kako pomembno je zdravje in dober izgled, ki pa ga lahko dosežemo tudi z uporabo različnih kozmetičnih izdelkov. Vedno več žensk prisega na uporabo seruma za rast trepalnic, ki pa jim ne pomaga le do bolj očarljivega pogleda, ampak jih tudi dodatno neguje. Če se tudi vi odločate za njegov nakup, je pomembno, da se pred njim dobro seznanite o uporabi. V nasprotju z umetnimi trepalnicami ali permanentnim podaljševanjem trepalnic se serum za rast trepalnic vašim trepalnicam posveti na naravni način.

Pred nakupom preverite, da izbran serum vsebuje naravne sestavine, ki so klinično in dermatološko testirane – tako se boste izognili neprijetnemu srbežu, raznim infekcijam ali drugim neželenim stranskim učinkom. Pomembno je, da je uporaba seruma varna, o čemer pa priča tudi certifikat, ki ga kakovosten serum za rast trepalnic vsekakor mora imeti. Obenem njegova cena nikakor ni merilo kakovosti – dobri serumi so dandanes cenovno dostopni vsakomur. Poleg tega bodite pozorni na to, da je izdelek resnično namenjen spodbujanju rasti trepalnic, saj mnogi izmed njih to le obljubljajo, v resnici pa le negujejo že obstoječe. Ti izdelki v resnici sploh niso serumi za rast trepalnic, ampak so podobni maskaram, s to razliko, da trepalnice še dodatno vlažijo. Pravi serum za rast trepalnic pa trepalnice ne le neguje, ampak jih ojača in preprečuje njihovo lomljenje in izpadanje. In najpomembneje – spodbuja rast novih in daljših. Ob njegovi redni uporabi postanejo bolj močne, elastične in bujne, hkrati pa se manj lomijo in manj izpadajo.

Pred uporabo vedno odstranite kontaktne leče, če jih nosite, in nežno očistite obraz. Tanko linijo seruma nanesite tik ob trepalnice in počakajte nekaj minut, da se popolnoma vpije. Po njegovem nanosu se lahko normalno naličite, maskari pa se lahko z njegovo redno uporabo tudi odpoveste – dober serum za rast trepalnic te namreč tudi potemni.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.