Toplotna črpalka Termo Shop in prihranek je zagotovljen

termo shopV zadnjih nekaj letih se za pripravo tople sanitarne vode najpogosteje vgrajujejo toplotne črpalke zrak/voda. Termo Shop je kot eden izmed pionirjev na področju razvoja toplotnih črpalk v Sloveniji v letošnjem letu poslal na trg novost in to je toplotna črpalka Termo+ Premium. Poleg všečnega videza so v podjetju Termo Shop posvetili veliko pozornosti tehničnim izboljšavam. Najnovejša tehnologija omogoča prihranke v višini do 80%. Ker je njena najpogostejša postavitev običajno klet, shramba, garaža ali bivalni prostor, je njeno izjemno tiho delovanje še kako pomemben dejavnik. Najprimernejša lokacija za postavitev je prostor v katerem je temperatura zraka čim višja. Na ta način dosegamo višje izkoristke. Z dobro premišljeno postavitvijo bo vaš prihranek še toliko večji.

Toplotna črpalka pri njenem delovanju izpihuje hladen zrak, kar pomeni, da hladi prostor v katerem se nahaja, zato je v določenih primerih smotrno izbrati izvedbo z vodenim zrakom. V poletnem času, ko je temperatura zunaj precej višja je smotrno črpati zrak iz zunanjosti ter ga nato usmeriti v notranji prostor, medtem ko v zimskem času, ko je temperatura zunaj znatno nižja je smotrno ravno obratno, torej črpati zrak iz notranjosti ter usmeriti izpihovanje v prostor, ki ga želimo nekoliko ohladiti.

Toplotna črpalka Termo+ PRO podjetja Termo Shop je opremljena tudi z večfunkcijskim krmilnikom za enostavnejšo uporabo. Običajno je možnost nastavitve temperature ogrevane vode nekje od 45 pa tja do 60°C. Vsaka stopinja manj pri nastavitvi želene temperature pomeni dodaten prihranek energije. Npr. v poletnem času je nastavitev temperature nekoliko nižja kot v zimskem času. Splošno znano je, da pri višjih temperaturah nastajajo večje toplotne izgube.

Poleg visoko učinkovitih, kakovostnih in dobro zasnovanih artiklov pa v podjetju Termo Shop zagotavljajo tudi strokovno svetovanje pri izbiri, montaži in uporabi. Njihova usposobljenost, prijaznost in zanesljivost so poznani tudi preko naših meja. Še en dokaz, da Slovenci zmoremo in znamo. In to dobro.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.